Ha nascut Arran, l’organització juvenil independentista més gran dels Països Catalans

Publicat el

Culmina així el procés d’unió -que va començar fa 4 anys- entre Maulets, el jovent independentista revolucionari, la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista i diversos col·lectius, com les Assemblees de Joves de Terrassa, Sant Sadurní o Horta, o el col·lectiu de joves de Sa Pobla (Mallorca) Pinyol Vermell.

 

 

 

  • Amb presència a 36 comarques i més de 600 militants, reïvindiquem Arran com l’eina que donarà resposta de forma radical a totes les agressions que patim com a joves catalanes i treballadores que vivim en un sistema patriarcal.
  • El nostre discurs és ben clar i fuig d’ambigüitats. Proposem alternatives clares: som independentistes i volem construir el socialisme de base als Països Catalans, des d’una perspectiva feminista.
  • Formem part del moviment de l’Esquerra Independentista i ens reivindiquem com la seva organització juvenil.

Hem escollit el nom d’Arran perquè remet a la terra i als segadors que la defensen, perquè parla de les arrels, de la cultura, però també de l’arrelament al nostre barri, poble o ciutat. Per això, una de les apostes més fortes d’Arran serà treballar colze a colze amb totes les entitats i moviments socials que tenen com a objectiu construir una societat lliure, tant a nivell nacional com local. Apostem també per la creació d’un moviment juvenil fort i cohesionat.

Arran es presentarà públicament a l’aplec del Rebrot, que se celebrarà els dies 12, 13,14 i 15 de juliol a Berga. L’acte polític de presentació, que comptarà amb la presència de totes les organitzacions i casals de l’Esquerra Independentista, serà dissabte 14 de juliol.

Als Països Catalans, el jovent seguem ARRAN! Visca la terra!


Deixa un comentari