25 i 26 de gener: a la vaga!

Publicat el

Aquest 25 i 26 de gener les joves ens sumem a les vagues convocades pels sectors sanitari i educatiu, i pels taxistes.

Les vagues d’educació i sanitat són una expressió més del malestar i de l’empitjorament de les condicions laborals de les treballadores arreu dels Països Catalans. Des de fa anys veiem retallades tant en l’àmbit sanitari com en l’educatiu: falta de personal i de recursos, aules i hospitals saturats, infrafinançament, infraestructures deteriorades,…

La crisi de la Covid-19 ja va evidenciar la precarietat dels serveis públics al nostre territori. 3 anys més tard, i a les portes d’una nova crisi econòmica, els governs autonòmics i estatal continuen prioritzant el rescat de grans empreses per sobre el sector públic. El capitalisme més salvatge s’imposa i ens condemna a feines cada cop més precàries i inestables, com és el cas dels taxistes, que han vist a gegants com UBER o Cabify monopolitzant el mercat impunement.

Venen temps de crisi i ens sobren motius per anar a la vaga! El 25 i 26 de gener organitzem-nos als nostres llocs de treball, solidaritzem-nos amb els sectors en lluita i sumem-nos a les mobilitzacions. Sortim als carrers i lluitem per unes millors condicions laborals, per uns públics gratuïts, de qualitat i accessibles per a tothom. Però també lluitem per acabar amb aquest sistema capitalista-patriarcal al servei d’uns pocs rics i per construir uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes!


Comments are closed.