Comunicat d’ARRAN saludant al poble treballador Canari

Publicat el

Avui dia 22 d’octubre el poble treballador canari celebra el Dia d’Homenatge a la Bandera Nacional Canària.

Des d’ARRAN volem felicitar aquest poble germà en el seu dia nacional i celebrar des dels Països Catalans la continuïtat de la seva lluita pel socialisme, la destrucció del patriarcat i l’alliberament nacional del jou opressor de l’estat espanyol.

Sabem que són moments durs per al poble treballador en general i per als pobles oprimits per l’estat espanyol degut a la onada de nacionalisme espanyol que el govern feixista del Partit Popular està fomentant. Són precisament aquests atacs desesperats contra els pobles que volen ser lliures els que ens donen la raó i justifiquen les nostres ànsies de llibertat i independència. I és en aquests moments en que com a joves precàries estem al punt de mira de la patronal per retallar encara més els nostres drets socials quan la classe treballadora dels països antiimperialistes ens hem de donar tot el nostre suport internacionalista i unir forces contra l’enemic nacional i de classe.

Sabem també que el poble canari porta molts anys treballant per destruir aquest capitalisme i espanyolisme i que tota lluita comporta repressió però la repressió també comporta solidaritat. Per això volem també mostrar tot el nostre suport a les organitzacions de l’esquerra independentista canària i especialment a la nostra organització juvenil de referència: Azarug, així com a totes les persones represaliades per lluitar pels drets socials i nacionals de les Canarias.

Perquè la solidaritat és la tendresa dels pobles!

Ara i sempre Solidaritat Internacionalista entre els pobles treballadors oprimits per l’estat espanyol!

Viva Canarias libre y socialista! Visca la terra lliure

Països Catalans, 22 d’octubre de 2012


Deixa un comentari