“Feliç consum i pròspera estafa” campanya nadalenca de les assemblees de les comarques gironines

Publicat el

Les assamblees d’Arran de comarques gironines: Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà i la Garrotxa han començat, aquesta passada setmana, una campanya en contra del consumisme disfressat de falsa felicitat i solidaritat fraternal que ens acompanya per aquestes dates.

Per llegir el manifest.

Per la seva banda, algunes de les assemblees de la zona ja han iniciat alguns actes i accions de la campanya. És per exemple, el cas d’Arran Girona que el passat dissabte 22 van interrompre en diversos comerços de multinacionals al centre de Girona per -segons informen a la crònica penjada al blog de l’Assemblea- “denunciar el consumisme que, altra vegada malgrat la crisi, es respira pels carrers de les viles i ciutats catalanes. “

La crònica sencera de les accions dutes a terme el passat dissabte 22, la podeu trobar al blog d’Arran Girona.


Deixa un comentari