Inici de la campanya “només lluitant tenim futur” i acció contra el consumisme a Granollers

Publicat el

L’assemblea d’Arran de Granollers va iniciar aquesta passada setmana la campanya nacional d’Arran, “només lluitant tenim futur” i ho va fer-ho aprofitant el context de les festes nadalenques i per denúnciar el consumisme capitalista que ens acompanya en aquestes dates. Així ho expliquen al seu blog:

Estem en temps de festes nadalenques i per tant, tenint en compte la mentalitat occidental, estem en temps de compres abusives. Per denunciar aquesta situació aquesta nit han aparegut cartells on s’hi pot llegir: Il·lusiona’t, però CONSUMEIX!; Estima, però CONSUMEIX!; Menja, però CONSUMEIX!; Juga, però CONSUMEIX!; Canta, però CONSUMEIX! i Pensa, però CONSUMEIX!
Així doncs, amb aquestes accions contra el consumisme que caracteritza aquestes dates, volem fer cridar l’atenció a la gran quantitat de persones que passegen pels cèntrics carrers de la nostra ciutat, sovint amb les butxaques buides però amb les bosses de compra plenes.

També pels carrers de la nostra ciutat s’han pogut veure aquests dies els primers lemes de la campanya nacional d’Arran “Només lluitant tenim futur”


Deixa un comentari