Arran saboteja el brau d’Osborne de Mallorca tallant-li les banyes en el marc de la campanya “Només lluitant tenim futur!”

Publicat el

Notícia extreta de Vilaweb

El toro d’Osborne de Mallorca, sense banyes

Ha estat una acció de l’organització independentista Arran

Membres de l’organització de l’esquerra independentista Arran van tallar ahir les banyes del toro d’Osborne situat a la finca de Son Real, ubicada entre els municipis mallorquins d’Algaida i Montuïri.

Segons que ha informat l’entitat en un comunicat, amb aquesta acció es vol denunciar la ‘dominació de l’estat espanyol a la que es veuen sotmesos alguns territoris com Mallorca’, en el marc de la campanya ‘Només lluitant tenim futur!’ que l’organització porta a terme als Països Catalans.

Així, donen sortida a una campanya que, en diferents blocs, reivindicarà la lluita com a única opció de la joventut davant de les ‘agressions nacionals, socials i de gènere’, accentuades per l’actual crisi capitalista.

Així, la primera fase d’aquesta iniciativa estarà dedicada especialment a la lluita per la qüestió nacional, el rebuig als atacs contra el català i a reivindicar els Països Catalans com a ‘marc irrenunciable per al poble davant de les imposicions dels estats espanyol i francès.’


Deixa un comentari