Defensem l’espai públic: recuperem Matadepera!

Publicat el

Un grup de nois de Matadepera ens va explicar que, fa unes setmanes, quan anaven a jugar a futbol al camp municipal que hi ha a les piscines, els va venir el recepcionista i els va dir que si no pagaven 16€ no podien estar a la pista. Els nois, després de batallar, van aconseguir que els deixessin jugar fins que marxés el sol (ben poca estona, tenint en compte que som a l’hivern).

Des que CiU ha recuperat el govern, l’evolució de les zones públiques de Matadepera ha sigut totalment negativa. El camp de les piscines n’és un exemple. Primer s’hi van posar tanques, després se’n va limitar l’horari i ara volen fer pagar per poder-hi accedir. Poc a poc, gota a gota, ens van limitant l’ús de l’espai públic. Ens van privant l’ús d’allò que és de tots.

Alguns recordem com l’alcaldessa, molts anys abans de formar part de la classe política, deia que s’haurien d’obrir els patis de les escoles perquè els nens, nenes, joves i qui sigui hi poguéssim jugar. Compartim totalment aquesta proposta. Matadepera ja té els equipaments públics necessaris pel lleure (tema a part les carències pels clubs esportius, com hoquei i futbol), el problema és que són inaccessibles. L’únic que hem de fer és obrir les portes dels espais públics.

Des d’Arran Matadepera demanem que s’aturi aquesta política que converteix l’espai públic en un espai elitista, inaccessible i desaprofitat. Volem un carrer viu, amb vida, on fer-hi activitat, on tothom hi pugui accedir. Recuperem l’espai públic!

Arran Matadepera

matadepera@arran.cat


Deixa un comentari