Ja és aquí l’Esclat, el concurs de bandes joves del Països Catalans!

Publicat el

Arran organitzarà l’onzena edició del tradicional concurs de formacions musicals joves dels Països Catalans, l’Esclat. Enguany, el concurs pren forma de festival musical descentralitzat arreu del territori i constarà d’un total de cinc concerts que serviran per decidir els cinc grups finalistes que passaran a la ronda final on es decidirà el guanyador. Aquesta ronda final tindrà lloc durant la propera edició del Rebrot, l’aplec juvenil dels Països Catalans.

Santa Coloma de Gramenet, Sant Pere de Ribes, Riudoms, Esporles i Figueres són les localitats que acolliran aquest mes de maig els concerts que conformen la ronda prèvia de l’Esclat. Els nuclis locals d’Arran seran els encarregats de l’organització i decidiran el sistema de votacions per decidir, en cada cas, els finalistes. Podeu consultar les dates exactes a l’apartat del web dedicat al concurs. El dia i lloc de la ronda final seran anunciats properament amb la resta d’esdeveniments que conformaran l’aplec del Rebrot del proper estiu. El grup guanyador tindrà la possibilitat de participar novament l’any vinent en les rondes prèvies de l’Esclat així com en altres concerts que organitzin els nuclis locals d’ARRAN durant el proper curs.

L’Esclat és una oportunitat per a les formacions per a compartir la seva producció cultural i un espai d’exhibició que els ha de servir per donar-se a conèixer i entrar en contacte amb el públic. Des d’Arran entenem l’Esclat com una aposta pel talent de milers de joves músics dels Països Catalans que treballen per la difusió de la cultura i veuen en la música un mitjà d’expressió lliure per a la denúncia, la lluita, la creació de consciència.

Us hi esperem a totes!


Deixa un comentari