Crònica de l’acte per Palestina a l’Ateneu de Bétera

Publicat el

El passat divendres 17 de maig, Arran Camp de Túria junt a l’Ateneu de Bétera i el CSB Terra, organitzàrem un acte sobre les brigades internacionals a Palestina. En aquest contàrem en la presència i l’experiència d’Irene com a membre de la XEP (Xarxa d’Enllaç amb Palestina) i d’Arnau i Xavi Sarrià per explicar-nos la seua experiència com a brigadistes.

Al llarg de l’acte, al qual hi assistiren una cinquantena d’assistents interessades en la problemàtica, poguérem endinsar-nos en la realitat del conflicte d’ocupació i negació que sofreix el poble palestí, així com també vàrem poder apropar-nos al dia a dia quotidià en els diferents punts del territori palestí.

Des d’Arran Camp de Túria considerem del tot necessari fomentar la solidaritat entre pobles, el recolzament i el suport amb les oprimides d’arreu del món mantenint, com a base, la lluita des dels nostres pobles i comarques. Cal que ens mantinguem crítics i prenguem consciència de la necessitat de denunciar aquest aparheid i neteja ètnica que està cometent el sionisme malaltís de l’Estat d’Israel. En aquest sentit, amb aquesta xerrada preteníem també donar veu a la resistència palestina i denunciar la guerra d’ocupació per part d’Israel, amb el beneplàcit dels governs occidentals. D’altra banda, també es va aprofitar l’acte per tal de presentar i donar a conèixer diverses empreses que col·laboren amb l’Estat opressor d’Israel.

En acabar la xerrada, i abans de començar amb el sopar popular, vàrem poder gaudir d’una xicoteta actuació de Xavi Sarrià.


Deixa un comentari