[Fort Pienc] La Resposta es del barri! Juntes ho podem tot!

Publicat el

Companyes, veïnes, amigues, només podem dir GRÀCIES!

Moltes, moltíssimes gràcies!

Gràcies al vostre suport i la vostra solidaritat hem aconseguit aturar, de moment, i per segon cop, el desallotjament de La Resposta. Hem demostrat a especuladors i mercenaris de la justícia que La Resposta és del barri, és de totes nosaltres i lluitarem fins el final.

La concentració convocada a partir de les 7h del matí a la Plaça del Fort Pienc ha reunit més d’un centenar de persones davant la porta oberta del Casal Popular La Resposta. Allí, esperàvem l’arribada de la comitiva judicial què, segons se’ns havia informat, vindrien acompanyats dels Mossos d’Esquadra per tal d’efectuar el desallotjament. Prop de tres quarts d’onze han aparegut el procurador, la comitiva judicial i 2 mossos d’esquadra. En veure la concentració ens han informat que no hi havia dotació policial suficient per efectuar el desallotjament i, per tant, marxaven. La concentració s’ha mantingut uns 20-30 minuts fins que s’ha informat a la resta de companyes que es donava per finalitzada.

Aquest fet, tot i ser una victòria parcial de totes nosaltres, comporta que a partir d’ara els Mossos d’Esquadra tenen carta blanca per venir quan els sembli més oportú a efectuar el retorn de l’immoble al seu propietari, i només faria falta una comprovació posterior per part de la comitiva judicial i el procurador per finalitzar el procés.

Per això, us demanem i us animem a passar-vos per La Resposta quan tingueu alguna estona. Hem demostrat que juntes ho podem tot, i ara més que mai, la solidaritat és la nostra millor arma.

De nou, moltes gràcies pel suport rebut, ens doneu forces per continuar lluitant per allò que és nostre!

Farem que la por canviï de bàndol!

#LaRespostaÉsDelBarri!


Deixa un comentari