[Benimaclet-Horta Nord] Homenatge a Estellés

Publicat el

La matinada del 3 al 4 de setembre (data del naixement del poeta) Arran Benimaclet-Horta Nord ha penjat versos de Vicent Andrés Estellés per la ciutat de València. Alguns feien referència directa al barri o lloc on s’han penjat, també hi havia d’altres més universals i coneguts que d’alguna manera feien referència a la capital del Túria.

D’aquesta manera Arran Benimaclet-Horta Nord ha volgut fer un xicotet homenatge al poeta de Burjassot en el que hauria estat el seu 89è aniversari. Aquest 2013 està ple d’actes dedicats a la poesia i figura d’Estellés ja que enguany és també el 20è aniversari de la seua mort. I és que Estellés és el poeta del poble, és el millor poeta català del segle XX i ho és gràcies al seu parlar senzill, al seu català de manera de valència, a la seua temàtica purament valenciana i així catalana, amb una defensa del poble per sobre de tot i de l’amor, en forma de sexe o d’una manera més espiritual, com únic consol d’aquesta vida abocada a la mort.

Estellés continua ben viu perquè les seues paraules encara ressonen en totes nosaltres.
Felicitats mestre!


Comments are closed.