[Alacantí] 28 S: Mobilitzacions per un avortament lliure i gratuït

Publicat el

Desenes de persones s’han mobilitzat a Alacant aquest 28 de setembre, dia internacional per la despenalització de l’avortament, seguint la convocatòria de l’Esquerra Independentista del Sud (Endavant, Arran i el Sepc) i del PCPE-CJC; a la cèntrica plaça de Calvo Sotelo una setantena llarga de persones han reivindicat que parir és un dret, no una imposició i contra la privatització dels drets sexuals i reproductius, tal i com es podia llegir a les dues pancartes dels convocants. Els i les militants pels drets de les dones a decidir sobre el seu propi cos no han parat de cridar consignes al llarg de tota l’hora que ha durat la concetració, com ara “el nostre cos, la nostra decisió”, “patriarcat i capital, aliança criminal”, “sexe quan vull, embaràs quan decidisc”, “fora rosaris dels nostres ovaris” o “anem a cremar la conferencia episcopal per masclista i patriarcal”.

http://2.bp.blogspot.com/-mQRLdpLNG5M/UkqPWahDqLI/AAAAAAAAAKM/OeXnEdCtx_4/s1600/DSC_0280.jpg

La setmana prèvia a aquesta mobilització ha estat plena de compromís militant, amb una intensa activitat de difusió, agitació i propaganda; centenars de cartells van ser enganxats pels carrers d’Alacant, on també van aparèixer diverses frases a les parets de diferents indrets.

Comments are closed.