[Alt Maresme] Crònica del 12O

Publicat el

 El passat 12 d’octubre Arran Alt Maresme, com la majoria de la societat catalana, varem mostrar el nostre rebuig amb el “Día de la Raza” pels motius que tots i totes coneixem: pel genocidi que va suposar la invasió espanyola a Amèrica i perquè els catalans no som espanyols, perquè considerem que aquesta diada té intrínsec un caràcter feixista i espanyolista.

Com a primeres accions de difusió de la nostra assemblea després del seu renaixement i contra aquesta data, varem penjar una pancarta a la N-II a l’altura de Sant Pol de Mar on s’hi podia llegir “Hispantiat és genocidi”; el dissabte a la matinada vàrem tenyir de roig una font a Calella, tot col·locant-hi al costat una pancarta, per a simbolitzar la matança de la població americana per part de l’imperi espanyol; i el diumenge 13 varem assistir al partit d’hoquei entre el C.P. Malgrat i la Selecció Catalana amb una pancarta reclamant l’oficialitat de les nostres seleccions: “Una nació, una selecció! Independència ja!”.

 

Jove, que no ens enganyin! Els Països Catalans no som ni Espanya ni França!

 

Sant Pol:

Sin título1

Calella:

Sin título2

Malgrat:

Sin título3


Comments are closed.