El jovent som Unitat Popular! El 27-S i per sempre: governem-nos!

Publicat el

Un cop més el jovent dels Països Catalans ens trobem amb un altre escenari electoral, amb una maniobra més de les elits catalanes que pretenen fer seua la mobilització popular per institucionalitzar-la i conduir-la al no-res. Ens trobem també amb una altra oportunitat per a la dreta espanyola per fer palés el seu discurs més feixista i anticatalanista, i amb l’escenari d’una possible sortida negociada al Procés que consistisca en una segona transició pactada als despatxos.

Sabem però, malgrat totes les dificultats que ens trobem, que la independència no són dotze tios fumant puros en un despatx, i som conscients del potencial de ruptura amb l’estat, amb el capitalisme i amb el patriarcat que podria tindre aquest Procés si situem la desobediència i la mobilització popular com a centres del mateix.

És per això que el pròxim 27 de setembre i la resta de l’any ens volem governar, i ara cridem al jovent de classe treballadora al Principat a mobilitzar-se i votar en favor de la CUP-Crida Constituent. L’única candidatura que ha defensat i defensarà la necessitat de buidar les institucions de poder per tornar-li-ho al poble. Però sobretot, cridem a totes les joves de classe treballadora arreu dels Països Catalans a organitzar-se, a lluitar, a superar les lògiques imposades per l’autonomisme i un marc geogràfic que no representa el conjunt del nostre país.

Perquè la Unitat Popular no ho serà mai sense la força del moviment juvenil, perquè sabem que nosaltres també som CUP-Crida Constituent i ho sabem perquè treballem diàriament, a barris, viles, pobles i comarques, amb el conjunt de l’Esquerra Independentista per tal d’assolir el nostre objectiu estratègic: uns Països Catalans socialistes i feministes. Conscients com ho som que les institucions capitalistes i patriarcals ni poden tindre ni tindran la centralitat de cap procés revolucionari, i que aquest es donarà als carrers o no es donarà, també entenem l’oportunitat que representa per obrir escletxes dins l’estat espanyol el fet de donar suport a la CUP-Crida Constituent.

Per això i perquè es tracta de l’única candidatura que planteja un programa netament anticapitalista, feminista i independentista, que aposta per la desobediència i la insubmissió, i que transforma tota lògica oficial dels partits del règim i la socialdemocràcia per declarar les seues representants a les institucions com a instruments del poble. Única candidatura, en definitiva, que concorre a les eleccions parlant ja del 28 de setembre i assenyalant que només serà la força del poble treballador català organitzat la que ens atorgue la plena sobirania.

Sense la força del moviment juvenil no hi ha Unitat Popular!

El 27-S i per sempre: Governem-nos!

 

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 20 de setembre del 2015


Comments are closed.