ARRAN|Ni tenim rei, ni tenim por!

Publicat el

 

 

CONTINUAREM LLUITANT, CONTINUAREM CREMANT, CONTINUAREM DESOBEINT FINS A LA PLENA INDEPENDÈNCIA DELS PAÏSOS CATALANS

El passat 11 de setembre en finalitzar l’acte polític de l’Esquerra Independentista davant del Mercat del Born de Barcelona, nombroses manifestants allà presents van realitzar una cremada simultània de fotografies del rei i de la Constitució Espanyola. Davant d’aquests fets, Arran volem defensar aquesta acció simbòlica com a mostra de rebuig a unes autoritats que no són nostres.

Ho defensem perquè per a nosaltres és una manera clara de desobeir les imposicions espanyoles i, la vegada, fer ús de la llibertat d’expressió, dret bàsic i fonamental de qualsevol democràcia, així com ho és també reivindicar el dret a l’avortament enfront els seus rosaris i altars o bé defensar-nos com a classe treballadora als carrers un dia de vaga general. A més a més, volem reiterar que només amb la desobediència i la confrontació directa amb l’Estat i les seves institucions podrem bastir un poder popular capaç de construir una societat feminista i socialista al conjunt dels Països Catalans.

Com a catalanes que som i ens sentim, per a nosaltres ni la Constitució Espanyola ni la monarquia tenen cap mena de legitimitat, ja que no han estat triades pel poble sinó per un feixista. Serem incansables al dir que no ens representen, hem perdut la por!

Condemnem que des del Partit Popular i la Brigada d’Informació dels Mossos d’Esquadra es vulgui denunciar a la CUP Crida Constituent, de la qual també en formem part, així com la possible investigació de la crema de banderes en el que no és altre cosa que un nou intent d’acusar i criminalitzar l’Esquerra Independentista. A l’hora, volem remarcar la implicació dels Mossos d’Esquadra en aquesta persecució, de nou, com a autors iniciadors de la investigació. Un cos policial suposadament al servei del poble català però que s’evidencia un cop més com agent de l’espanyolisme malgrat la disfressa d’institució catalana sota la qual s’amaga.
Reiterem que la seva repressió no ens fa por; seguirem reivindicant els nostres drets, seguirem cremant tantes opressions com calgui fins que assolim la sobirania plena dels Països Catalans.

Tot el nostre suport a les companyes, lluitadores incansables, de l’Esquerra Independentista.

NI TENIM REI, NI TENIM POR!

#NiReiNiPor

 

 

 

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
Als Països Catalans, 14 de setembre del 2016


Comments are closed.