Manifest d’Arran pel 23 d’abril, Diada Nacional de Castella

Publicat el

Com cada any el Poble Treballador Castellà recorda la Revolució Comunera i en commemora la derrota a Villalar, com a homenatge a les seues lluitadores. Tot i que haja sigut institucionalitzada com a «Día de Castilla y León», les lluites populars segueixen prenent Villalar cada 23A amb motiu de la Diada, com ja porten fent des del seu primer any, 1976.

Castella, igual que els Països Catalans, és un poble dividit en diferents comunitats autònomes per a així debilitar els seus lligams interns i el seu potencial revolucionari, però tot i això segueix reivindicant-se i lluitant per la sobirania. L’ofensiva espanyolista condemna al món rural castellà a la despoblació o a ser proveïdores de matèries primeres mitjançant tècniques destructores del territori com el fracking o les mines d’urani i alhora pretén que les ciutats castellanes siguen únicament centres turístics i de negocis, no llocs on viure, i ho fan mitjançant la gentrificació dels barris populars o la criminalització del jovent. I per si fóra poc, augmenta la repressió contra aquelles que lluiten per una alternativa a aquesta situació.

Per tot açò enviem una salutació solidària i internacionalista al Poble Treballador Castellà, al Moviment Popular i en especial a les joves organitzades en Yesca, ja que sabem que l’únic projecte veritablement transformador per a la seua terra és el castellanisme combatiu, i que les joves som les que podem prendre l’espurna que encenga el foc de la revolta.

Visca la lluita dels pobles oprimits!

Visca Castella lliure, socialista i feminista!

***

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

Països Catalans, abril de 2017


Comments are closed.