Una delegació de l’Esquerra Independentista es troba amb Anna Gabriel a Suïssa per coordinar l’estratègia independentista a l’exterior

Publicat el

El passat 19 de febrer, una delegació de l’Esquerra Independentista conformada per membres d’Alerta Solidaria, Arran, la CUP, Endavant OSAN i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, va desplaçar-se fins a Ginebra per trobar-se amb Anna Gabriel, exiliada política a la ciutat helvètica.

La trobada es va celebrar per tal de coordinar les estratègies polítiques de la lluita independentista als Països Catalans i a l’exterior, i poder així, denunciar internacionalment la greu vulneració de drets i llibertats que l’Estat espanyol continua exercint impedint el dret a l’autodeterminació del poble català i reprimint a les qui lluitem per aconseguir-ho.

La delegació va voler expressar el suport de la militància de l’Esquerra Independentista a l’exdiputada de la CUP i va ser present a la conferència que es va celebrar a la Universitat de Lausana sota el títol “Drets civils i polítics a Espanya” i que va omplir l’auditori on es va celebrar.

Les organitzacions de l’Esquerra Independentista, des dels seus diferents àmbits d’actuació, van deixar clar que continuaran articulant un moviment popular que permeti avançar en la ruptura amb l’Estat espanyol i la superació del sistema capitalisme així com del patriarcat.


Comments are closed.