Comunicat d’urgència sobre la sentència de la violació grupal de La Manada.

Publicat el

Avui “La Manada” ha estat condemnada a 9 anys de presó per abús sexual per la violació, i repetim violació, que va cometre durant San Fermín.

La justícia es demostra un cop més patriarcal quan considera que quan 5 homes agredeixen sexualment una noia que no dóna el seu consentiment no utilitzen la violència i la intimidació per tal de fer-ho. Es fa palès que no podem confiar en un sistema judicial en què un dels jutges vota a favor d’absoldre uns individus que participen d’una violació premeditada i múltiple.

José Ángel P.M.; Jesús E.D; Ángel B.F; Antonio Manuel G.E i Alfonso Jesús C.E. no són uns animals ni uns bojos sinó que són la cara més fosca d’un sistema que legitima la cultura de la violació i la violència masclista i que es fonamenta en un patriarcat i un capitalisme asfixiants.

Ens diuen que denunciem les agressions, perquè si no ho fem no existeixen i quan ho fem se’ns qüestiona i se’ns deslegitima. Davant d’això només ens queda l’autodefensa feminista. Juntes contra el patriarcat i contra els agressors. És una guerra i nosaltres si que serem manada. Si ens fan escollir entre que ens matin o defensar-nos, entre nosaltres i ells, està que escollirem.

No deixem que aquest fet quedi impune, cremem la justícia espanyola, responem juntes davant de les agressions i fem que la por canviï de bàndol.

Nosaltres sí que et creiem i no deixarem que aquesta ni cap agressió quedi sense resposta!

***

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

Països Catalans, 26 d’abril de 2018


Comments are closed.