#SantJordiConfinat | Disponible gratuït en format digital “D’aquells sacs de dormir: Maulets, 30 anys de combat”

Publicat el

Enguany la diada de Sant Jordi està marcada pel coronavirus. Per primer cop, Arran no hem pogut muntar parades i punts de venda de llibres, roses i més material de l’organització arreu del territori.

En aquest Sant Jordi distòpic és més important que mai fer créixer projectes cooperatius de pensament crític i transformador i reivindicar la cultura en la nostra llengua, el català, que agermana els Països Catalans. Defensem el català;  llegim-lo, parlem-lo i visquem-lo.

Avui posem disponible gratuït en format digital “D’aquells sacs de dormir: Maulets, 30 anys de combat”, el llibre d’homenatge als 30 anys de la fundació de Maulets, organització juvenil independentista que ens precedeix en la lluita.

“D’aquells sacs de dormir: Maulets, 30 anys de combat” és l’aposta per  recuperar els sabers i les batalles de les generacions que han militat en l’àmbit juvenil de l’esquerra independentista. És la voluntat d’estirar del fil taronja del nostre moviment per teixir la història.

Descàrrega: https://arran.cat/wp-content/uploads/2020/04/maulets.pdf i també a la categoria Joventut de l’apartat de Formació.

Llengua · Cultura · Països Catalans

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista

23 d’abril de 2020

Països Catalans.


Comments are closed.