Aplec Rebrot: ens veiem en 2021!

Publicat el

Aquest cap de setmana, els dies 3, 4 i 5 de juliol, havia de celebrar-se l’Aplec Rebrot a Berga. Es tractava d’una edició especial perquè la trobada de joves organitzada per Arran tornava a celebrar-se a la ciutat que l’havia vist créixer fa vint anys.

Fa uns mesos ens vam veure obligades a ajornar l’edició a causa de la pandèmia COVID19, tal com ha passat en tot el sector cultural. Des d’aleshores vam començar a treballar per organitzar l’Aplec Rebrot 2021, una nova edició que coincidirà amb el vintè aniversari del primer l’aplec de joves Rebrot. Entonem el repte amb il·lusió i convençudes de continuar el llegat d’una aposta política iniciada per Maulets i marcada per la cultura popular, l’oci alternatiu, l’autogestió i per impulsar el sector musical combatiu català que ha polititzat a tantes joves d’arreu dels Països Catalans.

No podrien acabar el comunicat sense un agraïment a totes les persones que van treballar per organitzar el Rebrot 2020. Especialment a tots els grups de música, l’equip de tècniques de so, les ponents de les xerrades i activitats, l’Ajuntament de Berga, la CUP Berga, el Casal Panxo i l’assemblea de joves La Pólvora.

Seguim teixint i arrelant moviment juvenil, seguim amb 20 anys de Rebrot a la motxilla i estem treballant dia rere dia per la pròxima edició.

“El Rebrot és, segurament, el millor regal que hem deixat a les pròximes generacions; l’aprenentatge militant, el suport mutu, la tendre revolucionària, els lligams de lluites que compartim i els Països Catalans com a subjecte polític.” Fragment de D’aquells sacs de dormir. 30 anys Maulets 1988-2018. Recupera el capítol del llibre aquí: https://arran.cat/wp-content/uploads/2020/04/maulets.pdf

Ens veiem als carrers i al Rebrot 2021!

Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista 

5 de juliol de 2020


Comments are closed.