Presentem l’Anàlisi Ecologista dels Països Catalans

Publicat el

Presentem l’Anàlisi Ecologista dels Països Catalans, una anàlisi que serveixi per a la politització, mobilització i organització en el punt d’inflexió de la crisi ecosocial en què ens trobem.

Vivim en un món que ha estat mercantilitzat, que ha vist com tota cosa existent, des del pa fins a l’afecte, ha passat a ser intercanviable per diners, una forma que permet que aquells qui posseeixen els nostres mitjans de vida i, per tant, condicionen la nostra existència, puguin especular-ne d’acord amb els seus interessos. El que finalment s’acaba derivant d’aquesta especulació, el que se’n desprèn d’aquest maltractament envers el territori i de la natura, és la degradació de la nostra font de vida, i com a conseqüència, de la salut i les condicions de la classe treballadora.

Fem una crida a totes aquelles joves que quan pensen en el seu futur, no hi veuen res. Aquelles que amb raó, senten angoixa quan miren les notícies i no poden parar de pensar que viurem en unes condicions pitjors any rere any. La generació desposeïda del seu propi futur. Si sents que hi formes part, tingues esperança. No deixis que et convencin de què no hi ha res a fer, i tingues clar que hi ha futur. Hi ha futur mentre no el decideixin ells. Hi ha futur mentre el construïm nosaltres!

Descarrega’t l’Anàlisi Ecologista dels Països Catalans aquí: https://issuu.com/arranpubs/docs/analisi-ecologista-paisos-catalans-arran


Comments are closed.