Aixecar ben alt el puny per no serrar mai més les dents!

Publicat el

Arran és l’organització d’aquelles joves que hem crescut sense futur, oprimides i explotades pel sistema, i també és l’organització d’aquelles que decidim agafar les regnes de la nostra vida i lluitar per acabar amb el sistema que ens oprimeix i ens explota.

Dia a dia, cada cop més joves ens adonem de la necessitat de l’autoorganització per donar resposta als atacs del sistema, a donar sortida a la ràbia continguda i de construir el contrapoder popular català per l’alliberament del nostre poble i de la nostra classe. 

L’onada reaccionària està atacant amb més força que mai; podem veure a l’extrema dreta radicalitzant el discurs racista, Europa blindant les fronteres, però també l’auge de l’antifeminisme i la institucionalització del feminisme i l’augment de la LGTBifòbia.

La crisi eco-social actual és un punt d’inflexió en les nostres vides. Dia a dia som testimonis de la barbàrie en aquest món, però diem prou. Organitzar-nos per superar aquest sistema ja no és una opció, és una necessitat. 

Però no ens organitzem només per defensar-nos de tot el que ens ataca, sinó per construir una alternativa socialista real i dignificadora, que acabi amb tota opressió. Un futur esperançador on tots els pobles del món puguin ser lliures. Ens diuen la generació perduda, però no saben que som la generació farta, la generació lluitadora, la generació guanyadora.

Sabem que tot això et ressona, perquè és el nostre pa de cada dia. Si tu també estàs farta, i vols canviar les coses, fes un pas endavant, organitza’t amb Arran per guanyar la lluita!


Comments are closed.