Ni Eurovegas ni Barcelona World, aturem la destrucció del territori!

Publicat el

El govern d’Artur Mas, mantenint la línia del secretisme i l’especulació que el caracteritzen, ha anunciat un acord amb el grup inversor Veremonte per a instal·lar un projecte alternatiu a Eurovegas, el Barcelona World, en uns terrenys de la Caixa al costat dels que actualment ocupa Port Aventura.

Des d’Arran ens posicionem frontalment en contra d’aquest nou atac del govern neoliberal del senyor Mas al territori, a l’economia i al futur del poble treballador dels Països Catalans. Perquè ens avergonyeix un govern que després d’intentar vendre’ns el macroprojecte d’Eurovegas com una solució a l’atur, com una sortida positiva de la crisi, sense donar importància a la precarietat laboral que comportava, sense donar importància a la irrecuperable destroça del territori, al foment de la prostitució i les màfies, ara, d’amagades, ens sorpren amb un pacte anunciat a traïció, pretenent fer el mateix, aquesta vegada en les terres del Camp.

Arran, com a organització de joves dels Països Catalans, no ens quedarem de braços creuats mentre el govern de la generalitat ens hipoteca el futur i ens destroça el territori. Perquè entenem que aquest nou projecte ens enfonsa encara més al pou de l’especulació que ens ha portat a la crisi actual. Perquè no acceptem ni acceptarem les condicions laborals pèssimes i de temporada que ens volen vendre. Perquè volem conservar la nostra terra, el nostre patrimoni natural que s’ofega cada dia més amb projectes a mesura d’empresaris sense escrúpols als que poc importa l’espai natural del Delta del Llobregat o el del Delta de l’Ebre.

Ni Eurovegas ni Barcelona World!

Pel futur de la nostra terra i el nostre poble, segarem arran!


Deixa un comentari