Som Països Catalans. Som un poble!

Publicat el

CONVOCATÒRIA DE L’ESQUERRA INDEPENDENTISTA PER LA DIADA DE LA CATALUNYA NORD.

Un any més l’Esquerra Independentista es manifestarà aquest dissabte 10 de novembre a Perpinyà en el marc de la diada nacional de la Catalunya Nord –datada pel 7 de Novembre- en el marc de la commemoració del 353è aniversari del Tractat dels Pirineus. La signatura –entre l’Estat Espanyol i el Francès- va suposar la divisió política i cultural de les comarques el Conflent, el Rosselló, el Vallespir, el Capcir i l’Alta Cerdanya que passaven a formar part de l’Estat Francès. Començava,així, una forta ofensiva jacobinista per a homogeneitzar i assimilar culturalment i lingüística aquests territoris amb la finalitat de minoritzar fins a fer desaparèixer la catalanitat a la zona.

Cartell 10D

Enguany, l’Esquerra Independentista encara la diada amb novetats importants. D’una banda serà la primera diada a la Catalunya Nord de la nova organització juvenil, Arran, nascuda aquest estiu fruit del procés de confluència entre Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius locals. Per altra banda, el moviment es troba davant d’un repte molt important: Les eleccions del proper 25-N i on per primer cop hi serà present a través de la candidatura presentada per la CUP-AE i que compta amb el recolzament i el treball de tota l’Esquerra Independentista.

Així doncs, l’Esquerra Independentista fa una crida a participar de la manifestació unitària d’aquest dissabte convocada a les 16h. a la Plaça de la Victòria-Castellet sota el lema “Som Països Catalans. Som un poble” amb el qual pretén reivindicar que malgrat els 353 anys d’ocupació francesa, la Catalunya Nord era, és i serà part inseparable dels Països Catalans. Perquè –entenen- que fins que les comarques ocupades per França no siguin lliures el nostre alliberament nacional no serà complet , així com, fins que no ens deslliurem del capitalisme i el patriarcat no serem plenament lliures.

SOM PAÏSOS CATALANS
SOM UN POBLE!

Alerta Solidària. Arran. COS. CUP. Endavant. SEPC.


Deixa un comentari