Centenars de persones participen en el tercer aniversari de l’Ateneu Popular la Sèquia i inauguració del nou espai alliberat a Manresa

Publicat el

Centenars de persones van participar, al llarg de tot el dissabte, als actes de celebració del tercer aniversari de l’Ateneu Popular La Sèquia de Manresa i la inauguració del nou espai alliberat okupat l’hivern passat després de la previsió d’imminent desallotjament del primer espai. Espai que va veure néixer , de la mà de l’Assemblea de Joves de Manresa (AJM-CAJEI) i Maulets Bages , el que actualment és l’ateneu Popular La Sèquia de la i que amb el temps ha esdevingut un espai de referència a Manresa donant cabuda fins a sis col·lectius diferents i esdevenint un punt de trobada per al jovent manresà.

Foto: foto del dinar per 150 persones, un dels actes més concorreguts del dia juntament amb la xerrada sobre la PAH a càrrec de Pau Llonch de la PAH Sabadell


Deixa un comentari