Èxit en la 22a Edició de la Festa per la Independència d’Arran

Publicat el

Un any més l’assemblea d’Arran l’Horta ha celebrat la Festa per la Independència a la ciutat de València enguany amb el lema “El combat maulet continua, ara som Arran”. Durant el concert es va fer un mural amb un vers d’Estellés i un aforisme de Fuster ja que la nit estava dedicada als dos autors valencians. El concert va transcórrer en un ambient festiu i lúdic que va servir per presentar la nova organització i l’assemblea així com per convocar la manifestació contra la violència de gènere. Durant el parlament polític també van haver-hi unes paraules desitjant sort a la CUP-AE. Els grups, Tahskenti, Atupa i Aspencat, van donar el punt musical on van haver sorpreses i col·laboracions d’altres artistes com Borja Penalba, Rapsodes o Atzembla. La festa fou, per tant, una demostració més de com la ciutat de València continua viva més enllà de les prohibicions i les restriccions que l’oci i la cultura popular pateix des de les institucions i així de com el jovent ens mantenim dempeus any rere any per mantenir tradicions com la Festa per la Independència que enguany complia vint-i-dos edicions.

Fotos: Mural en homenatge a Joan Fuster i Vicent Andrés Estellés, autors a qui anava dedicada la festa. Concert d’Aspencat, un dels moments àlgids de la nit.


Deixa un comentari