50 persones al sopar i acte polític pels 5 anys de l’Assemblea de Joves de Sabadell (Arran Sabadell)

Publicat el

El passat dissabte 1 de desembre va tenir lloc el primer acte de la celebració dels 5 anys de l’Assemblea de Joves de Sabadell (AJS), actualment nucli d’ARRAN. Es va celebrar un sopar de germanor al CSA La Mekànica de Sabadell al que hi van assistir unes cinquanta persones.


Havent sopat, va tenir lloc un acte polític en el que ARRAN Sabadell va fer un parlament a mig camí entre el repàs dels cinc anys d’història i la declaració dels objectius i projectes a pels que lluitar d’ara endavant; reafirmant-se com l’organització juvenil que lluita per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans i mostrant aquests eixos de lluita com indestriables.


En aquest acte polític també van participar companyes del Moviment Popular de Sabadell (MPS), de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC Sabadell) i de la plataforma coordinadora de lluites Sabadell Lluitant, de la coordinadora d’entitats juvenils Llamps i Trons i la Trobada Jove de Sabadell en les que participa ARRAN i es van projectar videos dels esdeveniments en que la organització juvenil ha estat present i activa a Sabadell.

Els propers actes del cinquè aniversari d’ARRAN Sabadell seran un concert (At Versaris, Pirat’s Sound Sistema, AlQuadrat i Cucumber DJ’s) precedit de cercavila el dia 15 de desembre i el dia 22 de desembre tindran lloc unes xerrades sobre problemes que ens afecten directament i una kafeta a l’Ateneu Popular L’Escletxa.


Deixa un comentari