Vídeo de presentació d’Arran del Poble Nou amb el recull dels 10 anys de lluita juvenil al barri

Publicat el

L’Assemblea d’Arran del Poble Nou (Barcelona) ha presentat aquesta setmana, emmarcat en els actes de presentació, un vídeo amb el recull dels deu anys de lluita juvenil al barri, els deu anys d’Assemblea de Joves del Poble Nou (AJP-CAJEI) , ara Arran.

Han sigut 10 anys de resposta juvenil organitzada, plantant cara als estats espanyols i francès, plantant cara al capitalisme i apostat pel feminisme per acabar amb el patriarcat. Han sigut 10 anys de memòria antifeixista, de lluita contra l’especulació i el 22@, de festes majors i festes de maig. I esperem que en siguin molts més!

Ara, fruit de la unió de Maulets, CAJEI i altres col·lectius locals som ARRAN del Poblenou però seguim amb la mateix filosofia, lluitant per un barri digne, un país lliure i un món just.

Als Països Catalans el jovent seguem ARRAN!
Més info: poblenou.arran.cat // Twitter: arran_P9 // FB: Arran del Poblenou


Deixa un comentari