Desallotgen el Casal Popular de Joves de Lleida

Publicat el

Aquest divendres 7 de Desembre, La Guàrdia Urbana de Lleida va precintar, per ordre de la Paeria, el Casal Popular de Joves de Lleida a través d’un procediment “exprés” no només permetés precintar una part de l’edifici al·legant manca de llicència d’activitats sinó que va aconseguir el beneplàcit del jutge per fer efectiu el desallotjament.


La resposta del jovent de Lleida va ser clara, contundent i ràpida: Més d’un centenar de persones van recórrer els carrers de Lleida en una manifestació el mateix divendres al vespre reivindicant la continuïtat del projecte del Casal de Joves que durant 10 mesos ha omplert de col·lectius, actes i activitats diverses un espai que portava molt temps abandonat.


Per Arran Lleida aquest desallotjament és mostra i conseqüència de la referencialitat i força que havia pres el Casal Popular, esdevenint un paraigües de nombrosos i diversos projectes dels moviments socials que una vegada més xoquen amb la frontal oposició de la Paeria de frenar l’autoorganització juvenil. Finalment es mantenen ferms amb el projecte, afirmant que les necessitats que van portar a alliberar i construir un espai com el Casal de Joves son, avui en dia, encara ben vigents. És per això, que cal continuar teixint espais lliures de la lògica consumista del capitalisme on poder bastir projectes alliberadors que permetin abordar les nostres problemàtiques com a subjecte polític juvenil, afirmen.

Més info:
http://arranlleida.blogspot.com.es/2012/12/posicionament-darran-lleida-davant-el.html
http://casalpopulardejoves.blogspot.com.es/2012/12/mes-dun-centenar-de-persones-contra-el.html


Deixa un comentari