Acció a Palma en contra dels desnonaments

Publicat el

L’assemblea de Palma d’Arran hem realitzat aquesta matinada una acció contra una sucursal de Banesto, en resposta a l’intent de desnonament il·legal que aquesta entitat bancària intentà dur a terme fa dos dies a Palma. D’aquesta manera volem expressar la nostra màxima solidaritat amb Lola Conesa, mare de dos fills, nova víctima dels abusos dels bancs i que ha estat a punt de perdre el seu habitatge.

L’acció ha consistit en el llençament de pintura i la realització de pintades a la sucursal de Banesto que es troba a la Plaça París de la nostra ciutat. Enmarcam l’actuació dins la campanya “Només lluitant tenim futur!”, amb la que la nostra organització es presenta arreu dels Països Catalans. Novament, la nostra intenció és la de donar resposta, en clau juvenil, les agressions que patim, de cara a construïr l’alternativa independentista, socialista i feminista que necessita el nostre poble.

Aprofitam per mostrar el nostre suport a totes les persones que participen de la lluita contra els desnonaments, ja sigui a les Plataformes d’Afectades per les Hipoteques com a qualsevol espai de lluita i transformació anticapitalista. Animam a sumar forces contra l’abús d’uns bancs que viuen del sofriment de les classes populars, manentint, això si, els beneficis i rebent enormes rescats dels fons públics.

Contra els desnonaments, només lluitant tenim futur!


Deixa un comentari