Acció a Osona en suport a Ester Quintana

Publicat el

Arran de la nostra indignació amb els Mossos d’Esquadra per la seva actitud violenta i repressiva, el passat 15 de desembre membres d’ARRAN Osona juntament amb el Casal Popular Boira Baixa de Manlleu i altres col·lectius ens vam reunir per dur a terme una acció.

Aquesta acció simbòlica va servir per solidaritzar-nos amb Ester Quintana de 42 anys, quan la passada vaga general del 14 de novembre en una càrrega policial produïda al Passeig de Gràcia, va rebre l’impacta d’una pilota de goma. No és la primera víctima d’aquests artefactes, sinó que a Catalunya ja hi ha hagut vuit pèrdues d’ulls. Queda demostrat una vegada més que el nostre dret a manifestar-nos ha estat reprimit pel cos dels Mossos d’Esquadra.

No només l’Ester va ser víctima de la brutalitat policial, sinó que durant el dia de la vaga general van arribar imatges tan dures com l’agressió inexplicable d’un menor a la manifestació de Tarragona. També cal recordar les desenes de persones que durant la manifestació pacífica que es va celebrar a Barcelona van ser reprimides pel senyor Puig i el seu exèrcit.

Rebutgem també les darreres compareixences de Felip Puig que només han fet que mostrar un altre cop la quantitat de mentides que se li escapen de les mans, negant que la ferida, que ha deixat l’Ester sense visió a l’ull esquerra, l’hagi causat una pilota de goma.

Qui li tornarà l’ull perdut a l’Ester?

És l’hora de que algú pregui responsabilitats, i aquest algú és Felip Puig.

És per això que des d’Osona demanem la prohibició d’aquestes armes arreu dels Països Catalans, la dissolució de la brigada mòbil dels Mossos d’Esquadra i la immediata dimissió de Felip Puig.

Prou atemptats als drets socials, és hora que es faci justícia perquè només lluitant tenim futur.

Independència i socialisme

ARRAN OSONA


Deixa un comentari