Prou repressió al jovent organitzat! Solidaritat amb Alfon, veí de Vallecas empresonat des del 14-N

Publicat el

El passat 14 de Novembre, en el context de la Vaga General, va ser detingut l’Alfon, un jove de Vallecas quan tot just sortia de casa. Des d’aquell dia està empresonat en règim de FIES 5 a la presó de Soto del Real (Madrid).

Se l’acusa de tenir en el seu poder material considerat per a cometre actes vandàlics i, sota el precepte d’Alarma social (figura que actualment no existeix al Codi Penal) i risc de fuga, el Ministeri Fiscal va demanar la seva entrada en presó, autoritzat en l’Auto per la jutgessa. Durant l’empresonament la policia ha dut a terme diversos escorcolls al domicili del jove i també a la seu de la penya futbolística Bukaneros. En aquests, la policia va incautar nombrosa informació i material com: mòbils, pancartes, llistes de socis, etc Vistes les proves, segons la jutgessa, no només justificaven que es mantingués ferma l’acusació contra el jove i la presó provisional sinó que al cap de pocs dies se li va endurir el règim sota el qual es trobava pres, retallant-li drets bàsics com són les visites, perjudicant també la família i amics del jove amb una clara estratègia de tortura psicològica i guerra ideològica.

Des d’Arran som conscients que es tracta d’una detenció totalment injustificada, emmarcada dins l’estratègia dels cossos repressius de persecució política del jovent organitzat. L’única finalitat d’aquesta detenció és, doncs, trobar un cap de turc al qual assenyalar aplicant la cultura de la por buscant intimidar i debilitar els moviments socials que –davant la situació d’emergència social que estem vivint- són més forts que mai. És per això –i només per això- que ens trobem davant d’un nou exemple de violència per part de l’Estat que pretén infondre novament –com fa també, per exemple traient-nos ulls amb les pilotes de goma- la por entre la població buscant desmobilitzar-la per tal de preservar la pau social i l’hegemonia de la burgesia. Per altra banda, veiem com l’Estat utilitza muntatges com aquest per criminalitzar els moviments socials i el jovent organitzat intentant desacreditar la nostra lluita davant una massa, cada vegada més gran de població, que està prenent consciencia i veient la necessitat de sortir al carrer a defensar els nostres drets i llibertats com a classe obrera.

És per tot això que exigim la retirada de tots els càrrecs contra l’Alfon i la seva immediata posada en llibertat.

Volem deixar clar que la política de la por no ens aturarà i que el jovent organitzat seguirem plantant cara a totes les expressions de la barbàrie capitalista -a cada barri, a cada poble- que està portant a la misèria milers de famílies arreu de l’Estat espanyol i arruïnant el futur de les joves.

També ens reafirmem en que davant la misèria a la que ens condemnen banquers, polítics i empresaris només la lluita ens farà lliures. I són casos com el del company Alfon dels quals prenem exemple, perquè l’estratègia de la por a la que es veu abocat l’Estat a recórrer ens evidencia que no només tenim la raó sinó que tenim la força i està a les nostres mans -i només a les nostres- la possibilitat de capgirar la partida i fer pagar la crisi als seus culpables.

Finalment volem fer una crida a la mobilització al jovent dels Països Catalans per donar suport i participar de les convocatòries de solidaritat amb l’Alfon convocades pel proper divendres 28 de Desembre a les 18h davant de les Delegacions del Govern i les Ambaixades espanyoles arreu d’Europa. Al mateix temps, enviem el nostre suport, les nostres forces i una càlida abraçada a les familiars i companyes d’Alfon i els encoratgem a seguir amb la lluita per fer justícia i aconseguir la seva llibertat.

Des dels Països Catalans a Vallecas, davant la repressió la solidaritat és la nostra millor arma.
No ens aturaran, la lluita és l’únic camí! ALFON llibertat!

ARRAN

Països Catalans, desembre de 2012


Deixa un comentari