Acció d’Arran Palma per reivindicar la defensa de Ses Fontanelles

Publicat el

Ses Fontanelles és la darrera zona humida de la badia de Palma, la qual formava part de l’antic Prat de Sant Jordi i que compta amb una sèrie de valors ecològics molt elevats: des de plantes, com el Limonium barceloi, que és una espècie endèmica; passant per un gran nombre de vegetació autòctona; a més d’unes 110 espècies d’ocells de gran importància a nivell internacional. Per tot això i molts altres valors ecològics i paisatgístics a tenir en compte, des de l’assemblea d’Arran Palma hem duit a terme agitació per reivindicar el nostre posicionament en defensa de Ses Fontanelles i per fer front al fort atac que està sofrint en aquests moments per part de diverses empreses europees que participen de la seva destrucció. L’agitació ha consistit en penjar una pancarta, a més de diverses pintades a favor de la conservació d’aquest espai.

La destrucció d’aquesta zona té com a objectiu la contrucció d’un macroprojecte de centre comercial, amb el qual, aprofitant el context socioeconòmic actual, volen recórrer de nou a l’especulació urbanística com a eina per “crear riquesa”. Aquest fet, a part de l’impacte ecològic, també tendrà repercussions negatives en el petit comerç a nivell local.

Per tant, des de l’assemblea d’Arran Palma, rebutjam tot tipus d’atemptat contra aquest espai natural, i, a més, assenyalam els principals culpables, com l’Ajuntament de Palma, el Govern Balear (PP i PSOE) i totes les grans empreses impulsores d’aquest macroprojecte.

Salvem Ses Fontanelles!


Deixa un comentari