A Sabadell per rebaixes no ens rebaixem al consumisme

Publicat el

Sota el títol “per rebaixes no ens rebaixem al consumisme” l’Assemblea d’Arran Sabadell treballa des de fa uns dies en la campanya que durà a terme al llarg de la temporada de rebaixes. La campanya té la voluntat de despertar l’esperit crític de la població sabadellenca i encetar una reflexió sobre l’esperit consumista de les rebaixes que mitjançant grans inversions publicitàries i de màrqueting ens aboquen a un consum desmesurat i totalment innecessari.

Així, mitjançant diverses eines de difusió (com el repartiment d’octavetes i l’enganxada de cartells i pancartes) l’assemblea està duent a terme una campanya de difusió pel centre d ela ciutat i especialment en les zones d’oci i consum. Amb missatges com “No ens rebaixem al consum d’idiotes; no cedim el nostre esperit crític davant la gran inversió de les multinacionals en publicitat. No vincularan el nostre plaer a la compra de productes que no necessitem.” O “No ens rebaixem a consumir tot cedint al sexisme. Rebutgem la publicitat que agredeix i cosifica les dones. Lluitem contra la desigualtat i l’assetjament laboral que pateixen les dones. No tolerem el consum de productes que perpetuen rols i estereotips.” inclosos en els cartells és pretén cridar l’atenció del jovent i alhora despertar-ne el pensament i reflexió crítica al voltant.


Deixa un comentari