Arran es presenta amb força a Vilafranca

Publicat el

Aquest dissabte, va tenir lloc a Vilafranca la celebració dels 8 anys de moviment juvenil a la vila i també, la presentació d’Arran Vilafranca.

La jornada va començar amb un sopar popular, que va anar a càrrec de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès,on els beneficis anaven destinats a cobrir despeses relacionades amb casos repressius de la comarca. Aquest sopar va comptar amb una assistència força elevada d’ una setantena de persones, que van disfrutar d’una gran fideuà.

Seguidament, vam tenir entre nosaltres a Conflicte, vinguts de Tarragona i de la vila, i At Versaris, que ens van deixar disfrutar dels temes del nou treball “No fear”, entre d’altres.

Per altra banda, Sidral Brass Band ens va animar amb les seves mogudes versions de qualsevol tema existent, fent ballar als assistents.

Pel que fa a la presentació, es va passar un vídeo amb imatges d’aquests 8 anys de treball a la vila, fent un repàs de tots els actes fins arribar a la aquest estiu, amb la creació d’Arran, i com a conseqüència, el sorgiment d’Arran Vilafranca, abans inclosa dins la CAJEI. Seguidament, es va fer un parlament, ja per donar a conèixer públicament la creació d’Arran Vilafranca.

A mode de valoració d’aquesta jornada, estem molt satisfetes per la feina feta i amb la bona rebuda que es va tenir, tan al sopar com al concert i presentació. També aprofitem des d’aquí per donar les gràcies a tots els col·lectius i persones que ens han ajudat a poder fer realitat la celebració d’un any més de moviment juvenil a Vilafranca.


Deixa un comentari