Arran Sant Cugat dóna el tret de sortida al concurs anual “el botifler de l’any”

Publicat el

L’Assemblea de Sant Cugat ha convocat un any més – el primer com a Arran- el concurs de botifler de l’any. El certament organitzat des del 2007 des de l’Assemblea de Joves distingeix aquell personatge o entitat que durant l’any anterior s’ha caracteritzat per les seves actuacions en contra dels interessos de la societat, del jovent cugatenc o contra les llibertats nacionals i socials del nostre poble.

Enguany, els candidats del 2012 són el president local del PP, Jordi Carreras; el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig; Catalunya Caixa i la Sala Hoboken. Les votacions es poden fer des d’aquest diumenge al web de l’entitat juvenil.

La Sala Hoboken està nominada al premi per promoure un model d’oci nocturn consumista en un espai pagat amb diners públics. Segons l’organització juvenil, aquest espai musical privat no respon a les demandes d’una sala de concerts pública.

Catalunya Caixa és candidata com a ‘responsable’ del major nombre d’execucions hipotecàries a Catalunya. Per Arran, l’entitat financera dificulta les negociacions per evitar els desnonaments i no concedeix la dació en pagament com a liquidació del deute. Les joves consideren aquesta actitud ‘una estafa’ que ‘fa fora de casa famílies de Sant Cugat’.

En el cas del president local del PP, Jordi Carreras, la seva candidatura respon al posicionament del grup municipal al ple en qüestions com la immersió lingüística, les retallades i la reforma laboral, així com mocions presentades per la formació com el text contra l’avortament.

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, també ha estat seleccionat al guardó, en aquest cas per la privatització de la pista verda del territori, segons ha destacat Arran. L’entitat alerta que el nou conveni del complex esportiu comporta ‘la pèrdua d’un espai per dur a terme activitats i l’ús públic’.

Per a conèixer més a fons la informació sobre les quatre candidatures així com per a votar podeu fer-ho a través de la web de l’assemblea.Deixa un comentari