Carta a les lluitadores kurdes i en solidaritat amb el poble del Kurdistan

Publicat el

A les lluitadores kurdes,

Fa uns dies que ens arribava la notícia de l’execució política de tres de les vostres dones a París. Activistes, guerrilleres, lluitadores, amarades d’aquesta brisa revolucionària que empenta el vostre poble –i a totes les nacions oprimides del món- cap a la llibertat absoluta: nacional, social i de gènere. Sakine Cansiz, Robjin Fidan Dogan, Leyla Soylemez, la mort de les lluitadores del poble mai no és en va, representa un exemple, una bandera, per a totes les activistes feministes que treballen dia a dia per la construcció d’un nou món de justícia social i igualtat, basat en els valors de la cooperació, l’alegria, la germanor i la solidaritat entre persones i entre pobles.

L’exemple de les kurdes és un far i un referent en aquest moment actual d’agressions constants cap a les dones catalanes i cap als nostres cossos, un exemple d’autodefensa i organització contra el sistema patriarcal i les institucions que ens encadenen.

El vostre enemic ha colpejat dur el moviment kurd d’alliberament nacional, ha assassinat tres lluitadores i amigues de les nacions oprimides per l’Estat Espanyol, i no oblidarem ni perdonarem la seva inhumanitat, aquest nou acte execrable en la llarga llista d’atacs al Kurdistan.

Des d’Arran, així com des de la resta de les organitzacions de l’Esquerra Independentista, exigim un cop més als Estats opressors del Kurdistan, i especialment a Turquia, que deixin de sabotejar el camí del poble kurd cap al seu alliberament nacional i social, dret democràtic i legítim de tots els pobles oprimits, i reclamem de nou la llibertat d’Abdullah Öcalan i dels milers de preses polítiques kurdes tancades a les presons de Turquia.

Companyes, que el vostre horitzó sigui un futur de llibertat i esperança per la nació kurda. Ens trobarem en les trinxeres de la lluita constant, coherent i irrenunciable per la revolució socialista i feminista i per la llibertat dels nostres pobles!

Biji Kurdistan azadi! Visca les dones revolucionàries! Visca la terra lliure!


Deixa un comentari