Èxit en la xerrada joves i Patriarcat d’Arran del Poble Nou

Publicat el

Dissabte dia 19 de gener de 2013 Arran del Poble Nou va organitzar la xerrada de Joves i Patriarcat a l’Ateneu Popular Octubre, en motiu del cicle feminista aDONA’t, amb les intervencions de l’escriptora Gemma Lienas i la militant d’Arran Sabadell Mireia Foradada.

La xerrada va ser tot un èxit, tant pel que fa a la qualitat de les ponències com a la participació que s’hi ha portat a terme, amb una assistència de més de 40 persones. És per això, que felicitem les dues ponents i celebrem que el 1er cicle feminista de l’Ateneu Popular hagi estat i estigui sent un autèntic èxit, tant pel que fa a afluència de gent als seus actes com per la qualitat dels mateixos.

En aquest sentit, l’Assemblea vol donar les gràcies a l’A.P. Octubre per convidar-los a participar del cicle i alhora vol transmetre també la reflexió que calia aportar al cicle la perspectiva juvenil que l’acte d’Arran va aportar, ja que cal fer èmfasi en que l’edat, és també una forma d’opressió del sistema capitalista i patriarcal en el que ens veiem injustament immerses, ja sigui de la manera més criminal a nivell laboral, com de manera evident sobre el control dels nostres cossos i les nostres decisions.

És per això que des d’Arran del Poblenou ens hem pres la humil decisió de no retrocedir i lluitar en tant que DONES, JOVES i TREBALLADORES (més aviat aturades) per un Poblenou digne i uns Països Catalans lliures.


Deixa un comentari