AL BAGES EL JOVENT SEGUEM ARRAN, crònica dels actes presentació arreu de la comarca

Publicat el

Els últims dos caps de setmana del mes de gener, Arran ens vam presentar a la comarca a través d’una sèrie d’actes a Manresa, Sallent, Navàs i Santpedor.

Divendres 25 de Gener vam comptar amb la presència de David Fernàndez, el qual va fer una xerrada sobre “La importància de la organització juvenil en la construcció de la Unitat Popular” a l’Ateneu popular la Sèquia, tot un rècord d’assistència!

Després d’un sopar boníssim de germanor amb gent propera i col·lectius de l’ateneu, el grup musical Saleta’sBrothers i del DJ Berni ens van deleitar amb la seva música.

Dissabte 26 vam anar a Sallent on vam muntar els actes de presentació amb col·laboració de la Cup Sallent i de l’Ateneu Rocaus i el nucli d’Arran que s’està formant allà. Vam fer l’acte de presentació tot seguit d’una gran actuació de’n Cesk Freixas. Es va omplir de gom a gom l’ateneu, un gran èxit!

Així doncs el cap de setmana passat vam acabar aquesta presentació amb dos actes: a Navàs i a Santpedor.

Divendres vam presentar l’organització juvenil al casal de la Ceba a Navàs i dissabte a Santpedor. Allà vam tenir la col·laboració de l’Assemblea de joves “El Graner” i conjuntament vam oferir una xerrada dels editors de la revista Cafè amb llet. “Destapant la corrupció, fent negoci amb la sanitat” va ressonar al convent de Santpedor.

I és que al Bages, EL JOVENT SEGUEM ARRAN!
Independència, Socialisme i Feminisme!


Deixa un comentari