Arran Vilassar-Cabrils organitza el primer certamen literari per la llengua

Publicat el

L’assemblea d’Arran de Vilassar-Cabrils ha organitzat el primer certamen literari en defensa de la llengua que es desenvoluparà aquest hivern

Certamen literari, poemes en defensa de la llengua.

[bases]
1. Aquest certamen és obert a la participació de totes les persones d’arreu dels Països Catalans que s’expressen literàriament en llengua catalana. Els treballs presentats hauran de ser inèdits.
2. Aquest certamen està plantejat com a resposta als atacs que rep la llengua catalana: la temàtica de les composicions poètiques serà en defensa de la llengua i/o la nació catalana.
3. Hi haurà una única categoria que tindrà dos premis i un d’especial. El primer premi serà la realització d’un mural amb el poema del guanyador, un diploma i un llibre, el segon, un llibre i el premi especial ja es veurà.
4. A mitjans de març es farà un dinar amb entrega de premis on s’anunciaran públicament els guanyadors i es llegiran els millors poemes.
5. Els treballs podran ser presentats en format digital a l’adreça certamenliteraricatala@gmail.com. Caldrà especificar nom i cognoms o pseudònim, correu electrònic, població i telèfon de contacte, d’altra banda, només es pot presentar un únic poema per participant.
6. La data màxima per presentar les creacions és el dia 28 de febrer de 2013
7. Per a dubtes i propostes dirigiu-vos a l’adreça certamenliteraricatala@gmail.com.
Arran Vilassar-Cabrils,
el Maresme, gener de 2013


Deixa un comentari