Prou impunitat a la corrupció des de Palma

Publicat el

El jovent d’Arran Mallorca volem manifestar, una vegada més, el nostre rebuig cap a la corona espanyola i el que representa.

Concretament, ens veim obligades a parlar del cas de malbaratament de fons públics i les trames corruptes que han esquitxat la Casa Reial els darrers temps amb el gendre del rei, Iñaki Urdangarin al capdavant.

En primer lloc, volem posar de manifest que aquest fet no ens sorpren degut al tractament que s’ha tengut a la monarquia borbònica per part de les institucions públiques. Un tractament de desigualtat davant la llei, de privilegis, de xecs en blanc, de submissió i de total impunitat. Com si haguéssim de reconèixer com a mallorquines un títol nobiliari medieval d’un suposat ‘Duc de Palma’ en ple segle XXI i a sobre donar-hi les gràcies.

Diem prou a la corrupció intrínseca al sistema capitalista que ha permès que Urdangarin mitjançant la forma mercantil d’una fundació “sense ànim de lucre”, s’hagi beneficiat amb contractes de negocis il•legals amb l’administració pública del País Valencià i les Illes Balears.

Esteim cansades de suportar una monarquia obsoleta, símbol de la unitat d’Espanya com a imperi, herència de Franco i estandard del sistema il•legítim imposat en la mal anomenada transició.

Per tot això i més convocam dia 23 DE FEBRER durant el judici d’Iñaki Urdangarín, una CONCENTRACIÓ per mostrar el nostre rebuig cap a la corrupció i cap a la monarquia española.

Només lluitant tenim futur!


Deixa un comentari