Al Llobregat, defensem el territori, proposem alternatives

Publicat el

El passat dissabte 2 de febrer l’assemblea d’Arran Llobregat vàrem organitzar una activitat al Casal la Marina de l’Hospitalet, on van participar les plataformes Aturem el Fracking i Delta Viu.

Una trentena de persones van assistir a les xerrades, on dos companys d’Aturem el Fracking van exposar què era aquesta tècnica d’extracció de gasos i també com s’està intentant implantar a la nostra terra i les accions que preveu dur a terme la plataforma per atuar-ho.

Els companys de Delta Viu van fer una breu introducció sobre els orígens de la plataforma, explicant les diverses lluites en defensa del nostre delta i la més recent, la lluita contra la construcció d’Eurovegas. A més a més, ens van explicar els projectes que preté engegar la plataforma i hi es van compartir visions entre els assistents a la xerrada sobre la situació del delta.

Finalment, durant el sopar, un company del casal va presentar-ne el nou nom i va recordar diversos actes impulsats pel Casal i per les organitzacions que en formen part des de la seva creació.


Deixa un comentari