El jovent reusenc comença a caminar amb la campanya Només lluitant tenim futur!

Publicat el

Més de 20 persones han assistit a la primera assemblea oberta organitzada per Arran Reus en el marc de la campanya “Només lluitant tenim futur!”. Aquesta campanya pretén ser un revulsiu entre el jovent per tal de començar-nos a organitzar per donar resposta a les diverses agressions que estem patint com a persones, classe i poble.

Durant l’assemblea s’ha debatut sobre la situació actual a nivell de Reus i a nivell global i com ens afecta en la nostra vida diària com a joves. A més, també s’ha parlat sobre la realitat i necessitats actuals del teixit associatiu juvenil a nivell de Reus.

Posteriorment, s’ha comentat la calendarització de treball proposada per Arran i s’ha ampliat per tal de donar cabuda a les diverses aportacions fetes pels i les assistents. Finalment, s’ha decidit que durant la campanya es treballarà la situació actual de l’educació, en el marc de la vaga estudiantil del 28 de febrer; la corrupció, aprofitant les mobilitzacions promogudes per l’Assemblea Popular de Reus durant la setmana del 18 al 24 de febrer; el feminisme, coincidint amb el Dia Internacional de la Dones Treballadores; la lluita contra el projecte de Barcelona World, la denúncia contra la repressió que pateix el teixit associatiu de la ciutat o la realitat actual dels Països Catalans aprofitant Sant Jordi i la Diada del 25 d’abril del País Valencià.

A més a més de les setmanes concretes de treball, i en vista de les necessitats i realitats que patim, crear grups de treball concrets per treballar el preu abusiu actual del que s’anomena “transport públic”, la impossibilitat d’emancipar-nos i el sexisme predominant en la societat actual.

És per això, que animem a tot el jovent que vegi el seu dia a dia afectat per algunes d’aquestes problemàtiques i tingui ganes de treballar-hi per denunciar-ho i canviar-ho que es posi en contacte amb nosaltres per tal de sumar forces.

Juntes ho farem tot!


Deixa un comentari