11 anys de Casal Popular de Gràcia no s’ensorren, resistir és vèncer

Publicat el

Fa poc més d’un mes rebíem la carta dels jutjats que ens anunciava que seríem desallotjats entre el dia 1 i el dia 15 de febrer: així havia de culminar el procés iniciat ja fa més de tres anys i que posaria fi als 11 anys de lluita del Casal Popular de Gràcia.

Avui, a dia 16 de febrer i un cop finalitzada la quinzena de desallotjament, podem dir que hem resistit. La matinada del passat dilluns dia 11 aturàvem l’intent de desallotjament gràcies a la mobilització popular i cada dia omplíem el carrer de gent, de xerrades, tallers i activitats.

El Casal segueix a Gràcia i més viu que mai. Que entenguin polítics, jutges, propietaris i altres especuladors que mai no podran acabar amb nosaltres, i que podran destruir parets, però mai desallotjaran els nostres somnis. Avui, més decidits que mai, ens reafirmem en l’okupació com a mitjà indispensable per assolir els nostres objectius. Som molts encara a Gràcia que no ens hem cregut ni una sola paraula de la seva retòrica hipòcrita, i que decidim que no passarem per l’anella, sinó que confiem en l’autonomia, l’autogestió i, en definitiva, en la recuperació de les nostres vides.

A l’espera que el jutge decreti el període obert de desallotjament, no ens arronsem i seguim omplintde lluita i de vida l’espai alliberat. Ja en són 11, d’anys, i això no ho podran aturar.

Seguim i seguirem resistint. Perquè resistir és vèncer i seguirem lluitant incansables cap a a cada petita victòria.

STOP DESALLOTJAMENT! NO PASSARAN!

Per llegir la crònica dels 15 dies de resistència

Més i més mostres de suport al Casal

Crònica de l’aturada del desallotjament el dilluns 11 de Febrer


Deixa un comentari