Arran crida per la mobilització juvenil i social a València

Publicat el

El passat dijous 14 de febrer diverses militants d’Arran van realitzar una acció al centre històric de la ciutat de València per tal de fer una crida a la mobilització i a la lluita juvenil i social. L’acció, que s’emmarca dins de la campanya Només Lluitant Tenim Futur, va consistir en el desplegament d’una pancarta amb el mateix lema de la campanya des de les emblemàtiques Torres de Serrans.


Aquesta acció coincideix, a més, amb els actes i mobilitzacions en commemoració del primer aniversari de la Primavera Valenciana. Mobilitzacions des de tots els sectors i moviments socials de València, confluint des de les jornades de lluita per la sanitat, contra l’atur i contra la repressió del Bloc Unitari Anticapitalista; les mobilitzacions de la PAH contra els crims financers i els desnonaments; o les properes jornades de lluita estudiantil que, a València, es concretaran amb una vaga de 48h a les universitats i instituts pels dies 27 i 28 de febrer convocada pel SEPC i l’Assemblea Interuniversitària.

Des d’Arran aprofitem, una vegada més, per cridar a la mobilització i a la lluita social contra els atacs del capitalisme, del patriarcat i dels Estats espanyol i francés. Una crida que, necessàriament, pren especial rellevància pel jovent dels Països Catalans, els quals ens trobem en una situació social i econòmica d’absoluta precarietat i misèria. Així, quan l’atur juvenil supera la dramàtica xifra del 50% i la reforma laboral i la creació del contracte d’aprenent han precaritzat encara més la nostra situació laboral; quan la taxes universitàries pugen fins un 66% negant a molts joves l’accés a la universitat, i els preus del transport públic resulten desorbitats; quan les retallades que frustren les nostres perspectives de futur són el nostre dia a dia… la lluita és l’únic camí!

Per la independència, el socialisme i el feminisme

NOMÉS LLUITANT TENIM FUTUR!

Arran Benimaclet – Horta Nord
Arran Camp de Túria
Arran Ciutat Vella
Arran Horta Sud


Deixa un comentari