Crònica de l’acte de Hip hop guerrilla Sant Celoni

Publicat el

El passat divendres 22 de febrer Arran Baix Montseny vam organitzar una jornada de rap a Sant Celoni. L’acte va començar amb un micro obert en què el públic es va animar a mostrar cançons dels seus grups o els seus dots com a freestyler.

Seguidament van tenir lloc les batalles de galls. Després d’unes semifinals molt igualades en què el jurat va haver de recórrer a la rèplica per emetre veredicte, van arribar a la final a 3 els MCs Move de la Barceloneta, Mayhem de Sant Esteve i Chálea de Sant Celoni. Les improvisacions combatives i revolucionàries de Mayhem van convèncer públic i jurat, aconseguint emportar-se el fantàstic premi d’una samarreta i una ampolla de ratafia artesana.


Tot seguit es va donar pas a l’acte polític en què es va destacar la perversitat de la crisi i com es busca fer-ne pagar el mort al col·lectiu juvenil: augment de preus de transport públic i de matrícules universitàries, atur i precarietat laboral, èxode forçat a l’estranger, etc. Es va cloure instant al jovent a lluitar pel seu futur, conscienciant-se i organitzant-se per fer front als culpables de la crisi.

Seguidament va començar el concert de Poker d’Asos amb el seu rap en català directe des de la Barceloneta, i la nit va acabar amb els ritmes de drum’n’bass, hardtek i dubstep de DJ Mikitek.

Es tractava d’una de les primeres activitats que Arran duia a terme a la població i va rebre molt bona acollida per part de l’escena de hip hop local. Des d’Arran ens comprometem a seguir donant suport a les mostres de cultura urbana juvenil ja que queda demostrat el nul interès d’empreses i institucions en difondre-ho.


Deixa un comentari