Crònica passi i col·loqui sobre el documental “Operació Garzón” a la Bisbal d’Empordà

Publicat el

El passat divendres 15 d’abril el teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà va acollir el passi del documental titulat “Operació Garzón contra l’independentisme català” i un posterior col·loqui sobre el mateix amb la presència d’un dels encausats l’any 1992, Josep Poveda, i dos representants d’Alerta Solidària, que també van exposar alguns detalls d’aquest procés repressiu.

L’acte, organitzat conjuntament pel Casal Estel Roig de la Bisbal d’Empordà i l’Assemblea d’Arran del Baix Empordà, es valorà positivament per aquesta, tan pel fet de difondre un procés repressiu que va afectar l’esquerra independentista als anys 90, com per un bon nombre d’assistència, amb casi 40 persones al teatre.


Deixa un comentari