El SEPC i ARRAN convoquen a la vaga d’estudiants pel 27 i 28 de febrer al Camp de Túria

Publicat el

El Sindicat d’Estudinats dels Països Catalans (SEPC) i l’Assemblea Interuniversitària de València han convocat per aquest dimecres i dijous una jornada de vaga estudiantil de 48h als instituts i a les universitats valencianes.

En el marc d’aquesta nova jornada de vaga, des del SEPC i ARRAN s’ha desenvupat al Camp de Túria diverses jornades d’agitació per convocar a aquesta nova jornada de lluita per l’ensenyament públic i de qualitat. Des del SEPC i ARRAN animem als estudians i al jovent a participar activament d’aquesta jornada, tant des de l’autoorganització als instituts del Camp de Túria, com també des dels diferents campus universitaris de la UV i la UPV a València.

Així, des d’ARRAN Camp de Túria recolzem les convocatòries de l’Assemblea Interuniversitària de València, i emplacem al jovent del Camp de Túria a acudir a la manifestació unitària que tindrà lloc aquest dijous 28 de febrer (12h. Facultat de Geografia i Història; Av. Blasco Ibáñez, València).


Deixa un comentari