Presentació de la campanya “Poc que hi cabem pas en aquesta ciutat”

Publicat el

El passat dissabte 23 de Març, l’assemblea local d’Arran Girona vam presentar la campanya local “Poc que hi cabem pas en aquesta ciutat” en què volem denunciar la Girona de maquillatge i només encarada al turisme que exclou el jovent participatiu i crític de la nostra ciutat.

L’acte va començar amb un taller de bèlit a càrrec del grup Desibèlits en què van participar uns 40 joves provinents de diversos caus de la ciutat. El taller de bèlit s’emmarcava dins la reivindicació de què l’ordenança prohibeix coses tant inversemblants com practicar bèlit a les places de la ciutat de Girona.

Tot seguit, es va dur a terme una petita explicació de la campanya “Poc que hi cabem pas en aquesta ciutat” i un aprofundiment de l’ordenança de civisme i la moral hipòcrita que intenta imposar. En acabat, es va dur a terme una xerrada sobre experiències d’ocupació a càrrec d’un membre del Casal de Gràcia i del centre social ocupat la Rimaia.

Finalment es va fer un concurs de cant improvisat i un pica-pica popular com a acte de cloenda de la jornada.


Deixa un comentari