Moció d’Arran i la CUP al ple de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Publicat el

Des d’Arran Vilanova i la Geltrú, juntament amb la CUP, vam presentar al ple de l’ajuntament una moció per tal de substituir el carrer “Duc de la Victòria” (en referència al general Espartero, autor de frases com ara “Barcelona hay que bombardearla una vez cada cincuenta años” o “yo no tengo enemigos, los he fusilado a todos”) pel del nostre company Guillem Agulló.

Aquesta moció va ser finalment aprovada amb el vot a favor de tots els grups polítics amb l’excepció del PP. El text final, però, fa referència a portar aquesta proposta a la comissió municipal de nomenclàtor on es decidirà si finalment s’accepta.

Aquesta he estat, per tant, el primer pas per tal d’aconseguir un digne homenatge al nostre company. 20 anys no ens faran oblidar-te!

Guillem Agulló, ni oblit ni perdó!


Deixa un comentari